Είδη Ταξιδίου

Αν είστε κι εσείς travel addicted, ήρθε η ώρα να αποκτήσετε τα απαραίτητα είδη ταξιδίου για κάθε εκδρομή ή ταξίδι. Στη Samsonite φροντίζουμε τόσο για εσάς όσο και για την άνεσή σας σε κάθε ταξίδι με είδη ταξιδίου εξαιρετικής ποιότητας που θα σας συντροφεύουν σε κάθε ξεχωριστή στιγμή. 

Αποκτήστε τις βαλίτσες που θα σας χαρίσουν στυλ σε κάθε ταξίδι, τις οποίες μπορείτε να συνδυάσετε με κάποιο νεσεσέρ ταξιδιού ή ακόμα και με κάποιο σακ βουαγιάζ ή σακίδιο πλάτης. Στη Samsonite οι επιλογές είναι πολλές και διαφορετικές για κάθε ταξίδι, μικρής ή μεγάλης διάρκειας. Τα είδη ταξιδίου που θα βρείτε διαθέσιμα online είναι σχεδιασμένα με τέτοιον τρόπο έτσι ώστε να σας προσφέρουν επιπλέον χώρους αποθήκευσης των προσωπικών σας αντικειμένων. Αν το laptop είναι για εσάς απαραίτητο εργαλείο της καθημερινότητας, τότε προτιμήστε είτε τσάντες laptop είτε σακίδια πλάτης laptop που σας εγγυώνται την ασφάλεια του υπολογιστή σας ή του tablet. Στη Samsonite θα ανακαλύψετε ό,τι χρειάζεστε για να μη σας λείψει τίποτα από το ταξίδι σας!

 

 

 

ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ONLINE ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ

Η Samsonite χρησιμοποιεί μόνο τις καλύτερες υπηρεσίες ταχυμεταφορών και εγγυάται την ασφαλή παράδοση όλων των ηλεκτρονικών παραγγελιών σας

ΟΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ

Οι αγορές στο Samsonite είναι χωρίς κίνδυνο. Εγγυόμαστε την ικανοποίησή σας προσφέροντας δωρεάν επιστροφές σε κάθε αγορά.

ΑΣΦΑΛΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗ

Η κρυπτογράφηση Secure Socket Layer (SSL) χρησιμοποιείται για κάθε συναλλαγή προκειμένου να διασφαλιστεί ότι η παραγγελία σας είναι ασφαλής.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ

Η Samsonite εγγυάται παγκόσμιες υπηρεσίες εγγύησης για να διασφαλίσει ότι οι αποσκευές σας Samsonite μπορούν πάντα να παραμένουν δίπλα σας.

NEWSLETTER

Μείνετε δίπλα μας