Είδη Ταξιδίου

Με έτος ίδρυσης το 1910, η Samsonite είχε πάντα έναν κύριο στόχο: να κατασκευάζει αποσκευές εξαιρετικής ποιότητας. Οι αποσκευές Samsonite ήταν και εξακολουθούν να είναι σχεδιασμένες ώστε να είναι ανθεκτικές για να ταιριάζουν στις ανάγκες των ταξιδιωτών και των μετακινούμενων σε όλο τον κόσμο. Η εγγύηση ποιότητας, σε συνδυασμό με την ευελιξία και τις πολλές λειτουργίες των προϊόντων μας, μας επιτρέπει να προσφέρουμε την τέλεια αποσκευή για όλους τους τύπους ταξιδιού.

ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ONLINE ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ

Η Samsonite χρησιμοποιεί μόνο τις καλύτερες υπηρεσίες ταχυμεταφορών και εγγυάται την ασφαλή παράδοση όλων των ηλεκτρονικών παραγγελιών σας

ΟΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ

Οι αγορές στο Samsonite είναι χωρίς κίνδυνο. Εγγυόμαστε την ικανοποίησή σας προσφέροντας δωρεάν επιστροφές σε κάθε αγορά.

ΑΣΦΑΛΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗ

Η κρυπτογράφηση Secure Socket Layer (SSL) χρησιμοποιείται για κάθε συναλλαγή προκειμένου να διασφαλιστεί ότι η παραγγελία σας είναι ασφαλής.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ

Η Samsonite εγγυάται παγκόσμιες υπηρεσίες εγγύησης για να διασφαλίσει ότι οι αποσκευές σας Samsonite μπορούν πάντα να παραμένουν δίπλα σας.

NEWSLETTER

Μείνετε δίπλα μας