Ομπρέλες

Είναι σημαντικό να ξεκινάτε τα ταξίδια και τις καθημερινές σας βόλτες έχοντας πάρει μαζί οτιδήποτε μπορεί να χρειαστείτε. Οι ομπρέλες είναι από τα αξεσουάρ που δεν πρέπει να λείπουν ούτε από την τσάντα σας, αλλά ούτε και από τις βαλίτσες σας σε ένα ταξίδι. Έχουμε φροντίσει να σας παρέχουμε τις πιο ανθεκτικές, λειτουργικές και βολικές ομπρέλες της αγοράς, για να μην βρεθείτε ποτέ σε δύσκολη θέση, σε μια ξαφνική βροχή. Επιλέξτε ανάμεσα σε κλασικά σχέδια με ξύλο ή ομπρέλες που ανοίγουν αυτόματα με το ένα χέρι. Έχουν γερή κατασκευή, είναι ελαφριές, μπορούν να χρησιμοποιηθούν με ευκολία, ενώ αντέχουν στο χρόνο. Σε περίπτωση που σχεδιάζετε κάποιο ταξίδι, επιλέξτε μια ομπρέλα που διπλώνει, ώστε να μπορείτε να την αποθηκεύσετε εύκολα στην τσάντα ή τη βαλίτσα σας, ή να περάσετε το λουρί της στον καρπό σας. Ό,τι και να επιλέξετε, η ποιότητα στη Samsonite είναι εγγυημένη και η επιλογή δεν θα σας απογοητεύσει.

ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ONLINE ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ

Η Samsonite χρησιμοποιεί μόνο τις καλύτερες υπηρεσίες ταχυμεταφορών και εγγυάται την ασφαλή παράδοση όλων των ηλεκτρονικών παραγγελιών σας

ΟΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ

Οι αγορές στο Samsonite είναι χωρίς κίνδυνο. Εγγυόμαστε την ικανοποίησή σας προσφέροντας δωρεάν επιστροφές σε κάθε αγορά.

ΑΣΦΑΛΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗ

Η κρυπτογράφηση Secure Socket Layer (SSL) χρησιμοποιείται για κάθε συναλλαγή προκειμένου να διασφαλιστεί ότι η παραγγελία σας είναι ασφαλής.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ

Η Samsonite εγγυάται παγκόσμιες υπηρεσίες εγγύησης για να διασφαλίσει ότι οι αποσκευές σας Samsonite μπορούν πάντα να παραμένουν δίπλα σας.

NEWSLETTER

Μείνετε δίπλα μας