Βαλίτσες

Είναι σημαντικό να ταξιδεύετε με άνεση, αλλά και στυλ. Γι’ αυτό έχουμε φροντίσει να σας προσφέρουμε βαλίτσες που είναι εύχρηστες ενώ έχουν, παράλληλα, σύγχρονο και καλαίσθητο σχεδιασμό. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε ελαφριές βαλίτσες με ενισχυμένες γωνίες, για μεγαλύτερη προστασία, με δύο ή τέσσερις ρόδες. Οι σκληρές βαλίτσες είναι ανθεκτικές και καθαρίζονται πολύ πιο εύκολα από τις μαλακές, ενώ είναι πολύ βολικές, ειδικά όταν πρέπει να μεταφέρετε ευαίσθητα αντικείμενα. Εξίσου βολικές είναι και οι μαλακές βαλίτσες, καθώς είναι εύκαμπτες και μπορούν να προσαρμοστούν ώστε να χωρέσουν περισσότερα πράγματα. Διαθέτουν, ακόμη, εξωτερικές τσέπες στις οποίες μπορείτε να βρείτε με ευκολία αντικείμενα που πρέπει να είναι άμεσα προσβάσιμα, κάθε στιγμή. Όποιο υλικό και αν επιλέξετε, το βασικό είναι να μπορείτε να μεταφέρετε τις αποσκευές σας με άνεση και ευκολία. Σε συνδυασμό με τις βαλίτσες σας, είναι σημαντικό να επενδύσετε σε συγκεκριμένα αξεσουάρ ταξιδίου, όπως είναι οι κλειδαριές (λουκέτα με συνδυασμό) που θα σας βοηθήσουν να κρατήσετε ασφαλή όλα σας τα αντικείμενα

ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ONLINE ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ

Η Samsonite χρησιμοποιεί μόνο τις καλύτερες υπηρεσίες ταχυμεταφορών και εγγυάται την ασφαλή παράδοση όλων των ηλεκτρονικών παραγγελιών σας

ΟΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ

Οι αγορές στο Samsonite είναι χωρίς κίνδυνο. Εγγυόμαστε την ικανοποίησή σας προσφέροντας δωρεάν επιστροφές σε κάθε αγορά.

ΑΣΦΑΛΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗ

Η κρυπτογράφηση Secure Socket Layer (SSL) χρησιμοποιείται για κάθε συναλλαγή προκειμένου να διασφαλιστεί ότι η παραγγελία σας είναι ασφαλής.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ

Η Samsonite εγγυάται παγκόσμιες υπηρεσίες εγγύησης για να διασφαλίσει ότι οι αποσκευές σας Samsonite μπορούν πάντα να παραμένουν δίπλα σας.

NEWSLETTER

Μείνετε δίπλα μας