Βαλίτσες

Η βαλίτσα είναι συνώνυμο του ταξιδιού, είναι δύσκολο όμως να προγραμματίσετε μια μετακίνηση χωρίς την κατάλληλη αποσκευή. Χάρη στην μοναδική σχεδίασή τους, με υλικά άριστης ποιότητας και πρακτικό σχεδιασμό, τα είδη ταξιδιού της Samsonite σας παρέχουν μια μοναδική εμπειρία στις μετακινήσεις σας. Οι βαλίτσες με τροχούς της Samsonite είναι πρακτικές για τη μεταφορά τους, με το ανθεκτικό τους κέλυφος να τις προστατεύει από κραδασμούς κατά το χειρισμό και ανθεκτικά ροδάκια και ειδικές λάβες για μεταφορά με ευκολία. Στη Samsonite μπορείτε να ανακαλύψετε μικρότερα μοντέλα, που ονομάζονται αποσκευές καμπίνας ή σακ βουαγιάζ, τα οποία μπορείτε να  έχετε μαζί σας και να αποφύγετε να πληρώσετε πρόσθετα για παραδοτέες αποσκευές. Μια ποιοτική βαλίτσα θα σας συντροφεύει στις μετακινήσεις σας με ασφάλεια και μηδαμινή ταλαιπωρία ή απρόοπτες βλάβες, μικρό, μεσαίο, μεγάλο μέγεθος. Όλα εξαρτώνται από τις ανάγκες και τις ταξιδιωτικές σας συνήθειες. Επιλέξτε το μέγεθος αποσκευών που σας ταιριάζει από την τεράστια ποικιλία σε είδη αποσκευής από την Samsonite.

ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ONLINE ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ

Η Samsonite χρησιμοποιεί μόνο τις καλύτερες υπηρεσίες ταχυμεταφορών και εγγυάται την ασφαλή παράδοση όλων των ηλεκτρονικών παραγγελιών σας

ΟΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ

Οι αγορές στο Samsonite είναι χωρίς κίνδυνο. Εγγυόμαστε την ικανοποίησή σας προσφέροντας δωρεάν επιστροφές σε κάθε αγορά.

ΑΣΦΑΛΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗ

Η κρυπτογράφηση Secure Socket Layer (SSL) χρησιμοποιείται για κάθε συναλλαγή προκειμένου να διασφαλιστεί ότι η παραγγελία σας είναι ασφαλής.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ

Η Samsonite εγγυάται παγκόσμιες υπηρεσίες εγγύησης για να διασφαλίσει ότι οι αποσκευές σας Samsonite μπορούν πάντα να παραμένουν δίπλα σας.

NEWSLETTER

Μείνετε δίπλα μας