Θήκες Καλλυντικών

Στη Samsonite καταλαβαίνουμε ότι το να αποθηκεύετε τα καλλυντικά σας σε ένα απλό νεσεσέρ για ένα ταξίδι είναι η πιο συνήθης λύση όταν οργανώνετε τις αποσκευές σας. Ίσως, όμως, να μην είναι η πιο ασφαλής αν πρέπει να μεταφέρετε αντικείμενα που είναι εύκολο να σπάσουν, όπως μπουκαλάκια με άρωμα και μανό. Για τέτοιου είδους αντικείμενα, προτείνουμε θήκες καλλυντικών που θα τα κρατήσουν προστατευμένα. Μπορούν ακόμη να σας βοηθήσουν σημαντικά στο να τα οργανώσετε. Οι θήκες καλλυντικών που προσφέρουμε είναι εξαιρετικά εύχρηστες και εύκολες στη μεταφορά. Μπορείτε να τις κρατήσετε ξεχωριστά, ως τσάντες στον ώμο σας, κάτι που σας δίνει μεγάλη ευκολία κινήσεων και μειώνει κάπως το βάρος των υπόλοιπων αποσκευών σας. Μια σκληρή θήκη εγγυάται μεγαλύτερη προστασία για τα αντικείμενά σας, ενώ οι πολλές τσέπες προσφέρουν μια θέση στο κάθε τι και μειώνουν τις πιθανότητες να ανακατευτούν τα πολύτιμα καλλυντικά σας.

ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ONLINE ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ

Η Samsonite χρησιμοποιεί μόνο τις καλύτερες υπηρεσίες ταχυμεταφορών και εγγυάται την ασφαλή παράδοση όλων των ηλεκτρονικών παραγγελιών σας

ΟΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ

Οι αγορές στο Samsonite είναι χωρίς κίνδυνο. Εγγυόμαστε την ικανοποίησή σας προσφέροντας δωρεάν επιστροφές σε κάθε αγορά.

ΑΣΦΑΛΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗ

Η κρυπτογράφηση Secure Socket Layer (SSL) χρησιμοποιείται για κάθε συναλλαγή προκειμένου να διασφαλιστεί ότι η παραγγελία σας είναι ασφαλής.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ

Η Samsonite εγγυάται παγκόσμιες υπηρεσίες εγγύησης για να διασφαλίσει ότι οι αποσκευές σας Samsonite μπορούν πάντα να παραμένουν δίπλα σας.

NEWSLETTER

Μείνετε δίπλα μας