Αξεσουάρ Ταξιδίου

Γνωρίζουμε πως τα αξεσουάρ ταξιδίου είναι εξίσου σημαντικά με το να επιλέξετε τη σωστή βαλίτσα για το ταξίδι σας. Γι’ αυτό έχουμε φροντίσει να καλύψουμε κάθε σας ανάγκη. Με μια ματιά στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, θα βρείτε όλα τα απαραίτητα, ώστε να ξεκινήσετε το ταξίδι σας απολύτως οργανωμένοι, με αποσκευές υψηλής ποιότητας και λειτουργικότητας. Βρείτε το κατάλληλο νεσεσέρ για εσάς, κρεμαστό ή μη, σε διαφορετικά σχέδια για κάθε στυλ, ώστε κάθε αντικείμενο προσωπικής φροντίδας να έχει τη θέση του. Ανάμεσα σε άλλα αξεσουάρ ταξιδίου που θα σας φανούν εξαιρετικά χρήσιμα είναι και η ψηφιακή ζυγαριά χειρός με την οποία μπορείτε να υπολογίσετε ακριβώς το βάρος των αποσκευών σας και να μην έχετε δυσάρεστες εκπλήξεις στο αεροδρόμιο. Μια θήκη στοιχείων για τα σημαντικά σας έγγραφα είναι επίσης κάτι που μπορεί να σας διευκολύνει πολύ, καθώς θα μπορείτε να τα βρείτε άμεσα και θα τα έχετε πάντα συγκεντρωμένα. Επιλέξτε και μία από τις πολλές κλειδαριές (λουκέτα με συνδυασμό) που προτείνουμε, ώστε να κρατήσετε ασφαλή τα πράγματά σας, και είστε έτοιμοι.

ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ONLINE ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ

Η Samsonite χρησιμοποιεί μόνο τις καλύτερες υπηρεσίες ταχυμεταφορών και εγγυάται την ασφαλή παράδοση όλων των ηλεκτρονικών παραγγελιών σας

ΟΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ

Οι αγορές στο Samsonite είναι χωρίς κίνδυνο. Εγγυόμαστε την ικανοποίησή σας προσφέροντας δωρεάν επιστροφές σε κάθε αγορά.

ΑΣΦΑΛΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗ

Η κρυπτογράφηση Secure Socket Layer (SSL) χρησιμοποιείται για κάθε συναλλαγή προκειμένου να διασφαλιστεί ότι η παραγγελία σας είναι ασφαλής.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ

Η Samsonite εγγυάται παγκόσμιες υπηρεσίες εγγύησης για να διασφαλίσει ότι οι αποσκευές σας Samsonite μπορούν πάντα να παραμένουν δίπλα σας.

NEWSLETTER

Μείνετε δίπλα μας