Τσάντες Laptop

Στόχος μας είναι να μπορούμε να σας προσφέρουμε τσάντες laptop ανώτερης ποιότητας και κατασκευής, από ανθεκτικά υλικά. Άνετες στη χρήση και ευρύχωρες, οι τσάντες laptop που προτείνουμε για εσάς συνδυάζουν την απαραίτητη λειτουργικότητα με μια επαγγελματική, μίνιμαλ εμφάνιση, ενώ σας βοηθούν στην οργάνωση και, το κυριότερο, στην προστασία του φορητού υπολογιστή σας. Τόσο οι επαγγελματίες που πρέπει να μετακινούνται καθημερινά προς και από τη δουλειά τους, όσο και οι φοιτητές που πρέπει να πηγαίνουν στη σχολή τους, καταλαβαίνουν πόσο δύσκολο είναι να μεταφέρει κανείς το laptop του σε μια οποιαδήποτε τσάντα. Η Samsonite συνεχίζει να καινοτομεί, όχι μόνο στα είδη ταξιδίου, αλλά και σε προϊόντα για καθημερινή χρήση που θα σας λύσουν τα χέρια στις μετακινήσεις σας. Περιηγηθείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα για να βρείτε τις καινοτόμες σειρές που παρέχουμε σε τσάντες κάθε είδους, οι οποίες θα ανταποκριθούν εγγυημένα σε συχνή χρήση αλλά και σε βάθος χρόνου. Γίνετε μέλος της οικογένειας της Samsonite, με την εγγραφή σας στο newsletter μας προκειμένου να μην χάνετε τις απίστευτες προσφορές μας και τα νέα μας προϊόντα. Με την εγγραφή σας έχετε από εμάς δώρο έκπτωση -10% για την πρώτη σας αγορά.

ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ONLINE ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ

Η Samsonite χρησιμοποιεί μόνο τις καλύτερες υπηρεσίες ταχυμεταφορών και εγγυάται την ασφαλή παράδοση όλων των ηλεκτρονικών παραγγελιών σας

ΟΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ

Οι αγορές στο Samsonite είναι χωρίς κίνδυνο. Εγγυόμαστε την ικανοποίησή σας προσφέροντας δωρεάν επιστροφές σε κάθε αγορά.

ΑΣΦΑΛΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗ

Η κρυπτογράφηση Secure Socket Layer (SSL) χρησιμοποιείται για κάθε συναλλαγή προκειμένου να διασφαλιστεί ότι η παραγγελία σας είναι ασφαλής.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ

Η Samsonite εγγυάται παγκόσμιες υπηρεσίες εγγύησης για να διασφαλίσει ότι οι αποσκευές σας Samsonite μπορούν πάντα να παραμένουν δίπλα σας.

NEWSLETTER

Μείνετε δίπλα μας