Τσάντες Μέσης

Δεν υπάρχει πιο πρακτικό αξεσουάρ για να ολοκληρώσετε το στυλ σας από τις τσάντες μέσης (γνωστές και ως μπανάνες). Πρόκειται για τον ιδανικό τύπο τσάντας αν δίνετε μεγάλη σημασία, όπως και εμείς, στην άνεση και την πρακτικότητα. Πρόκειται για το καταλληλότερο αξεσουάρ που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αν κινήστε συχνά σε εξωτερικούς χώρους και θέλετε να έχετε εύκαιρα όλα σας τα απαραίτητα, διατηρώντας τα χέρια σας ελεύθερα. Είτε βρίσκεστε σε κάποιο ταξίδι είτε κάνετε μια καθημερινή βόλτα, οι τσάντες μέσης συμβάλλουν στην καλή οργάνωση των πολύτιμων αντικειμένων σας και στο να τα έχετε κοντά σας κάθε στιγμή. Σε μίνιμαλ στυλ, οι τσάντες που σας προτείνουμε είναι κατασκευασμένες από υλικά ανώτερης ποιότητας, ενώ μπορείτε να επιλέξετε τσαντάκια από οικολογικά υλικά ή αδιάβροχα, ανάλογα και με τη δραστηριότητα για την οποία προορίζεται η χρήση τους. Ιδανικά και για εσάς που απολαμβάνετε εξωτερικές δραστηριότητες ή κάνετε εξωτερικές εργασίες.

ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ONLINE ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ

Η Samsonite χρησιμοποιεί μόνο τις καλύτερες υπηρεσίες ταχυμεταφορών και εγγυάται την ασφαλή παράδοση όλων των ηλεκτρονικών παραγγελιών σας

ΟΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ

Οι αγορές στο Samsonite είναι χωρίς κίνδυνο. Εγγυόμαστε την ικανοποίησή σας προσφέροντας δωρεάν επιστροφές σε κάθε αγορά.

ΑΣΦΑΛΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗ

Η κρυπτογράφηση Secure Socket Layer (SSL) χρησιμοποιείται για κάθε συναλλαγή προκειμένου να διασφαλιστεί ότι η παραγγελία σας είναι ασφαλής.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ

Η Samsonite εγγυάται παγκόσμιες υπηρεσίες εγγύησης για να διασφαλίσει ότι οι αποσκευές σας Samsonite μπορούν πάντα να παραμένουν δίπλα σας.

NEWSLETTER

Μείνετε δίπλα μας