Βαλίτσες Ταξιδίου - Bαλίτσες Καμπίνας

Προετοιμαστείτε κατάλληλα για το επόμενο ταξίδι σας με τις βαλίτσες Samsonite που θα βρείτε σε μοναδικά σχέδια και μοντέρνα χρώματα. Οι βαλίτσες Samsonite ξεχωρίζουν για τον πρακτικό τους σχεδιασμό καθώς και τη λειτουργικότητά τους αφού διακρίνονται για την ευκολία που τις χαρακτηρίζει στη μεταφορά τους. Η ανθεκτικότητα και η αντοχή είναι συνώνυμα για τη Samsonite αφού οι βαλίτσες και τα είδη ταξιδίου είναι κατασκευασμένα από άριστης ποιότητας υλικά. 

Στη Samsonite θα ανακαλύψετε βαλίτσες πολλαπλών μεγεθών, βαλίτσες καμπίνας καθώς και βαλίτσες με 2 ή και 4 ρόδες. Η ποικιλία που θα βρείτε online, σας δίνει την δυνατότητα να επιλέξετε την τέλεια για εσάς βαλίτσα ή ακόμα και σακ βουαγιάζ. Τα είδη ταξιδίου της Samsonite είναι σχεδιασμένα ώστε να εξυπηρετούν όλες τις ανάγκες και προτιμήσεις σας από την αρχή μέχρι και το τέλος της εκδρομής ή του ταξιδιού σας. Τόσο το υλικό κατασκευής όσο και η αντοχή της βαλίτσας σας είναι απαραίτητα προκειμένου αυτή να διατηρηθεί σε άριστη κατάσταση για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα συντροφεύοντας για χρόνια τα ταξίδια σας. Επιλέξτε το μέγεθος αποσκευών που σας ταιριάζει από την τεράστια ποικιλία σε είδη αποσκευής από την Samsonite και απολαύστε κάθε σας απόδραση!

ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ONLINE ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ

Η Samsonite χρησιμοποιεί μόνο τις καλύτερες υπηρεσίες ταχυμεταφορών και εγγυάται την ασφαλή παράδοση όλων των ηλεκτρονικών παραγγελιών σας

ΟΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ

Οι αγορές στο Samsonite είναι χωρίς κίνδυνο. Εγγυόμαστε την ικανοποίησή σας προσφέροντας δωρεάν επιστροφές σε κάθε αγορά.

ΑΣΦΑΛΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗ

Η κρυπτογράφηση Secure Socket Layer (SSL) χρησιμοποιείται για κάθε συναλλαγή προκειμένου να διασφαλιστεί ότι η παραγγελία σας είναι ασφαλής.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ

Η Samsonite εγγυάται παγκόσμιες υπηρεσίες εγγύησης για να διασφαλίσει ότι οι αποσκευές σας Samsonite μπορούν πάντα να παραμένουν δίπλα σας.

NEWSLETTER

Μείνετε δίπλα μας