Τσάντες

Είτε μετακινείστε πολύ στην πόλη, είτε ταξιδεύετε πολύ συχνά, είναι σημαντικό οι τσάντες που επιλέγετε για τα αντικείμενά σας να είναι βολικές, ανθεκτικές και καλαίσθητες. Η Samsonite δεν είναι τυχαία μία από τις μεγαλύτερες και πιο γνωστές εταιρείες στο χώρο των αποσκευών. Τα 110 χρόνια εμπειρίας μας καθοδηγούν στη δημιουργία κάθε προϊόντος για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή ποιότητα, στις πιο προσιτές τιμές. Ειδικά σε ό,τι αφορά τις τσάντες που χρησιμοποιείτε καθημερινά, είτε είναι τσάντες laptop είτε τσάντες μέσης, πρέπει να είναι εύχρηστες, να σας εξυπηρετούν και να έχουν αρκετό χώρο για όλα τα αξεσουάρ σας. Επωφεληθείτε των προσφορών μας και επιλέξτε τις τσάντες που σας ταιριάζουν, σε μοντέρνα σχέδια που θα σας βοηθήσουν να ολοκληρώσετε το επαγγελματικό σας look. Τα προϊόντα μας ανανεώνονται συνεχώς. Για να μην χάνετε τα νέα μας, αλλά και τις συμφέρουσες προσφορές στα αγαπημένα σας προϊόντα, εγγραφείτε στο newsletter μας, για να επωφεληθείτε με έκπτωση 10% στην πρώτη σας αγορά.

ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ONLINE ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ

Η Samsonite χρησιμοποιεί μόνο τις καλύτερες υπηρεσίες ταχυμεταφορών και εγγυάται την ασφαλή παράδοση όλων των ηλεκτρονικών παραγγελιών σας

ΟΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ

Οι αγορές στο Samsonite είναι χωρίς κίνδυνο. Εγγυόμαστε την ικανοποίησή σας προσφέροντας δωρεάν επιστροφές σε κάθε αγορά.

ΑΣΦΑΛΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗ

Η κρυπτογράφηση Secure Socket Layer (SSL) χρησιμοποιείται για κάθε συναλλαγή προκειμένου να διασφαλιστεί ότι η παραγγελία σας είναι ασφαλής.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ

Η Samsonite εγγυάται παγκόσμιες υπηρεσίες εγγύησης για να διασφαλίσει ότι οι αποσκευές σας Samsonite μπορούν πάντα να παραμένουν δίπλα σας.

NEWSLETTER

Μείνετε δίπλα μας