Τσάντες

Χρειάζεστε μια κομψή και πρακτική τσάντα για την καθημερινή σας μετακίνηση ή όταν απολαμβάνετε τον ελεύθερο χρόνο σας; Ανακαλύψτε τη μεγάλη γκάμα τσαντών για υπολογιστές και λάπτοπ καθώς επίσης και τσαντών χειρός και άθλησης. Διαλέξτε το αγαπημένο σας σχέδιο, εμείς έχουμε φροντίσει ώστε να απολαύσετε την κορυφαία ποιότητα της Samsonite. Είτε ψάχνετε για δερμάτινη τσάντα είτε για χαρτοφύλακα σίγουρα διαθέτουμε το τέλειο μοντέλο για εσάς στα πιο μοδάτα χρώματα.

ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ONLINE ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ

Η Samsonite χρησιμοποιεί μόνο τις καλύτερες υπηρεσίες ταχυμεταφορών και εγγυάται την ασφαλή παράδοση όλων των ηλεκτρονικών παραγγελιών σας

ΟΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ

Οι αγορές στο Samsonite είναι χωρίς κίνδυνο. Εγγυόμαστε την ικανοποίησή σας προσφέροντας δωρεάν επιστροφές σε κάθε αγορά.

ΑΣΦΑΛΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗ

Η κρυπτογράφηση Secure Socket Layer (SSL) χρησιμοποιείται για κάθε συναλλαγή προκειμένου να διασφαλιστεί ότι η παραγγελία σας είναι ασφαλής.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ

Η Samsonite εγγυάται παγκόσμιες υπηρεσίες εγγύησης για να διασφαλίσει ότι οι αποσκευές σας Samsonite μπορούν πάντα να παραμένουν δίπλα σας.

NEWSLETTER

Μείνετε δίπλα μας