Πορτοφόλια

Τα πορτοφόλια είναι από τα πιο σημαντικά και απαραίτητα αξεσουάρ στην καθημερινότητά μας. Τα χρησιμοποιούμε συνεχώς, γι’ αυτό και πρέπει να είναι ανθεκτικά, αλλά και βολικά. Έχουμε φροντίσει να σας προσφέρουμε πολλές επιλογές, σε διαφορετικά σχέδια προκειμένου να βρείτε αυτό που ανταποκρίνεται στο γούστο σας και που ταιριάζει και με τις τσάντες σας, ώστε να το χρησιμοποιείτε καθημερινά. Τα προϊόντα που σας προτείνουμε είναι στυλάτα και υψηλής ποιότητας, ενώ προσφέρονται και με εγγύηση. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε πορτοφόλια από γνήσιο δέρμα, με πολλές θήκες για όλες σας τις κάρτες, αλλά και με προστασία RFID, ένα σύστημα που προστατεύει από την υποκλοπή προσωπικών δεδομένων και προστατεύουν τις πιστωτικές σας κάρτες. Μπορείτε να έχετε όλα τα προνόμια αυτών των προϊόντων σε εξαιρετικά προσιτές τιμές, ενώ αν εγγραφείτε στο newsletter μας θα μαθαίνετε πρώτοι για όλα μας τα νέα. Και τα προνόμια δεν τελειώνουν εδώ! Κερδίζετε έκπτωση 10% στην πρώτη σας αγορά, συμπληρώνοντας απλά το email σας!

ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ONLINE ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ

Η Samsonite χρησιμοποιεί μόνο τις καλύτερες υπηρεσίες ταχυμεταφορών και εγγυάται την ασφαλή παράδοση όλων των ηλεκτρονικών παραγγελιών σας

ΟΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ

Οι αγορές στο Samsonite είναι χωρίς κίνδυνο. Εγγυόμαστε την ικανοποίησή σας προσφέροντας δωρεάν επιστροφές σε κάθε αγορά.

ΑΣΦΑΛΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗ

Η κρυπτογράφηση Secure Socket Layer (SSL) χρησιμοποιείται για κάθε συναλλαγή προκειμένου να διασφαλιστεί ότι η παραγγελία σας είναι ασφαλής.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ

Η Samsonite εγγυάται παγκόσμιες υπηρεσίες εγγύησης για να διασφαλίσει ότι οι αποσκευές σας Samsonite μπορούν πάντα να παραμένουν δίπλα σας.

NEWSLETTER

Μείνετε δίπλα μας