Σακίδια Πλάτης

Τα σακίδια πλάτης αποτελούν μία all time classic επιλογή που σας προσφέρει άνεση και στυλ στην καθημερινότητά σας. Στη Samsonite αγαπάμε τα σακίδια πλάτης καθώς εκτός από εύχρηστα είναι και λειτουργικά, πόσο μάλλον αν μετακινείστε συχνά. Αν ωστόσο δεν αποχωρίζεστε το laptop ή το tablet σας κατά τη διάρκεια της ημέρας, τότε τα σακίδια πλάτης laptop αποτελούν για εσάς την τέλεια επιλογή! Διαθέτουν μιρκούς χώρους αποθήκευσης ώστε το σακίδιο σας να είναι άψογα οργανωμένο με όλα τα απαραίτητα όπως σημειώσεις, πορτοφόλια και άλλα προσωπικά αντικείμενα. 

Εκτός από την αντοχή και την ανθεκτικότητα στα σακίδια πλάτης, στη Samsonite δίνουμε προτεραιότητα τόσο στην ασφάλεια όσο και στην αισθητική τους, πετυχαίνοντας την κορυφαία ποιότητα. Για αυτό, στη Samsonite έχουμε σχεδιάσει τα ειδικά σακίδια πλάτης με samrt features όπως θύρες USB και αντικλεπτικές τεχνολογίες, για παράδειγμα θήκες RFID που εμποδίζουν την υποκλοπή προσωπικών δεδομένων και προστατεύουν τις πιστωτικές σας κάρτες. Επιλέξτε το ιδανικό σακίδιο πλάτης για εσάς και απολαύστε με άνεση την καθημερινότητα!

ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ONLINE ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ

Η Samsonite χρησιμοποιεί μόνο τις καλύτερες υπηρεσίες ταχυμεταφορών και εγγυάται την ασφαλή παράδοση όλων των ηλεκτρονικών παραγγελιών σας

ΟΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ

Οι αγορές στο Samsonite είναι χωρίς κίνδυνο. Εγγυόμαστε την ικανοποίησή σας προσφέροντας δωρεάν επιστροφές σε κάθε αγορά.

ΑΣΦΑΛΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗ

Η κρυπτογράφηση Secure Socket Layer (SSL) χρησιμοποιείται για κάθε συναλλαγή προκειμένου να διασφαλιστεί ότι η παραγγελία σας είναι ασφαλής.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ

Η Samsonite εγγυάται παγκόσμιες υπηρεσίες εγγύησης για να διασφαλίσει ότι οι αποσκευές σας Samsonite μπορούν πάντα να παραμένουν δίπλα σας.

NEWSLETTER

Μείνετε δίπλα μας