Σακίδια Πλάτης

Τα σακίδια πλάτης είναι απαραίτητα όταν πρέπει να μετακινήστε καθημερινά και για πολλές ώρες. Αν κάνετε μεγάλες διαδρομές για να φτάσετε στη δουλειά ή στη σχολή σας, τα σακίδια πλάτης laptop είναι μια καλή επιλογή, ώστε να έχετε χώρο τόσο για το laptop και άλλες ηλεκτρονικές συσκευές που μπορεί να χρειάζεστε, όσο και για το φαγητό, τις σημειώσεις σας, αλλά και αντικείμενα όπως πορτοφόλια, νεσεσέρ και ομπρέλες. Στη Samsonite η ποιότητα και η δική σας άνεση είναι τα κύρια μελήματά μας. Έχουμε φροντίσει τα σακίδιά μας να είναι ανθεκτικά, εύχρηστα και στυλάτα. Ωστόσο, δίνουμε ιδιαίτερη σημασία τόσο στην ασφάλεια όσο και στη λειτουργικότητα. Γι’ αυτό σας προτείνουμε σακίδια με smart features όπως θύρες USB και αντικλεπτικές τεχνολογίες, όπως θήκες RFID που εμποδίζουν την υποκλοπή προσωπικών δεδομένων και προστατεύουν τις πιστωτικές σας κάρτες. Τα προϊόντα μας ξεχωρίζουν για την υψηλή ποιότητα και την αισθητική τους, αλλά οι τιμές μας παραμένουν πάντα προσιτές! Εγγραφείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε για τις προσφορές και τα νέα μας προϊόντα.

ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ONLINE ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ

Η Samsonite χρησιμοποιεί μόνο τις καλύτερες υπηρεσίες ταχυμεταφορών και εγγυάται την ασφαλή παράδοση όλων των ηλεκτρονικών παραγγελιών σας

ΟΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ

Οι αγορές στο Samsonite είναι χωρίς κίνδυνο. Εγγυόμαστε την ικανοποίησή σας προσφέροντας δωρεάν επιστροφές σε κάθε αγορά.

ΑΣΦΑΛΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗ

Η κρυπτογράφηση Secure Socket Layer (SSL) χρησιμοποιείται για κάθε συναλλαγή προκειμένου να διασφαλιστεί ότι η παραγγελία σας είναι ασφαλής.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ

Η Samsonite εγγυάται παγκόσμιες υπηρεσίες εγγύησης για να διασφαλίσει ότι οι αποσκευές σας Samsonite μπορούν πάντα να παραμένουν δίπλα σας.

NEWSLETTER

Μείνετε δίπλα μας