Παιδικά Σακίδια Πλάτης

Τα παιδικά σακίδια πλάτης που επιλέγετε είναι σημαντικό να ανταποκρίνονται στο μέγεθος των παιδιών, αλλά και να είναι άνετα και εύχρηστα. Ειδικά αν προορίζονται για σχολική χρήση. Το να έχουν αρκετό αποθηκευτικό χώρο, ώστε να μπορούν να χωρέσουν σε αυτά ομπρέλες και άλλα απαραίτητα, είναι ένα ακόμη στοιχείο στο οποίο πρέπει να δώσετε μεγάλη σημασία. Τα παιδικά σακίδια πλάτης που σας προτείνουμε θα φανούν χρήσιμα στα παιδιά, τόσο για ένα οικογενειακό ταξίδι, όσο και για καθημερινή χρήση. Η πολυχρωμία και τα σχέδια με τους αγαπημένους τους ήρωες θα κάνουν κάθε διαδρομή πιο χαρούμενη. Επιλέξτε εργονομικά σακίδια τα οποία θα βοηθήσουν σημαντικά με τη σωστή στάση σώματος που πρέπει να έχει το παιδί. Μπείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και αποφασίστε μαζί ποια είναι η καλύτερη επιλογή για το σχέδιο, με βάση και τις προτιμήσεις του. Θα χαρούμε να σας έχουμε στην παρέα μας. Γι’ αυτό αναμένουμε την εγγραφή σας στο newsletter μας όπου θα εξασφαλίσετε και -10% έκπτωση στην πρώτη σας παραγγελία!

ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ONLINE ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ

Η Samsonite χρησιμοποιεί μόνο τις καλύτερες υπηρεσίες ταχυμεταφορών και εγγυάται την ασφαλή παράδοση όλων των ηλεκτρονικών παραγγελιών σας

ΟΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ

Οι αγορές στο Samsonite είναι χωρίς κίνδυνο. Εγγυόμαστε την ικανοποίησή σας προσφέροντας δωρεάν επιστροφές σε κάθε αγορά.

ΑΣΦΑΛΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗ

Η κρυπτογράφηση Secure Socket Layer (SSL) χρησιμοποιείται για κάθε συναλλαγή προκειμένου να διασφαλιστεί ότι η παραγγελία σας είναι ασφαλής.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ

Η Samsonite εγγυάται παγκόσμιες υπηρεσίες εγγύησης για να διασφαλίσει ότι οι αποσκευές σας Samsonite μπορούν πάντα να παραμένουν δίπλα σας.

NEWSLETTER

Μείνετε δίπλα μας