Παιδικές Βαλίτσες Disney

Η Samsonite έχει κάτι για κάθε αγόρι και κορίτσι όταν ανακαλύπτει ένα νέο βασίλειο. Δείτε αυτήν την υπέροχη επιλογή από σκληρές και μαλακές βαλίτσες 2 τροχών. Αυτή η γκάμα παιδικών αποσκευών χωρίς PVC διαθέτει μαγικές εκτυπώσεις και εργονομικά σχέδια, προσφέροντας την καλύτερη άνεση και υποστήριξη ενώ ταξιδεύετε. Εδώ θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία αποσκευών Disney, Marvel και Star Wars για παιδιά. Τα μικρά globetrotters μπορούν πλέον να πάρουν μαζί τους τη μαγεία, τη δράση και την περιπέτεια όπου κι αν ταξιδεύουν!

ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ONLINE ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ

Η Samsonite χρησιμοποιεί μόνο τις καλύτερες υπηρεσίες ταχυμεταφορών και εγγυάται την ασφαλή παράδοση όλων των ηλεκτρονικών παραγγελιών σας

ΟΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ

Οι αγορές στο Samsonite είναι χωρίς κίνδυνο. Εγγυόμαστε την ικανοποίησή σας προσφέροντας δωρεάν επιστροφές σε κάθε αγορά.

ΑΣΦΑΛΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗ

Η κρυπτογράφηση Secure Socket Layer (SSL) χρησιμοποιείται για κάθε συναλλαγή προκειμένου να διασφαλιστεί ότι η παραγγελία σας είναι ασφαλής.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ

Η Samsonite εγγυάται παγκόσμιες υπηρεσίες εγγύησης για να διασφαλίσει ότι οι αποσκευές σας Samsonite μπορούν πάντα να παραμένουν δίπλα σας.

NEWSLETTER

Μείνετε δίπλα μας