Παιδικές Βαλίτσες Disney

Στη Samsonite βρίσκουμε λύσεις και για τους πιο μικρούς ταξιδιώτες. Αποσκοπούμε στο να έχουν μια διασκεδαστική εμπειρία, όχι μόνο όσο ταξιδεύουν, αλλά και όσο πακετάρουν για το ταξίδι. Προσφέρουμε σκληρές, αλλά και μαλακές παιδικές βαλίτσες Disney, με τον απαραίτητο χώρο για τα ρούχα και τα άλλα είδη ταξιδίου που θα τους χρειαστούν. Και επειδή δίνουμε μεγάλη σημασία στην άνεση και το παιχνίδι, δεν έχουμε περιοριστεί στις τυπικές βαλίτσες που θα περίμενε κανείς να βρει συνήθως. Έχουμε φροντίσει να παρέχουμε παιδικές βαλίτσες Disney που λειτουργούν και ως διασκέδαση για τα παιδιά, ώστε κάθε στιγμή του ταξιδιού, ακόμη και η κουραστική αναμονή στο αεροδρόμιο, να μετατρέπεται σε παιχνίδι για τους μικρούς μας φίλους. Επιλέξτε τον τύπο αποσκευής που σας εξυπηρετεί περισσότερο, συγκρίνοντας ανάμεσα στα προϊόντα του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, ή συνδυάστε προϊόντα (όπως σακίδια και βαλίτσες) για να εξασφαλίσετε περισσότερο αποθηκευτικό χώρο. Με μια εγγραφή στο newsletter μας κερδίζετε και 10% έκπτωση στην πρώτη σας αγορά.

ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ONLINE ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ

Η Samsonite χρησιμοποιεί μόνο τις καλύτερες υπηρεσίες ταχυμεταφορών και εγγυάται την ασφαλή παράδοση όλων των ηλεκτρονικών παραγγελιών σας

ΟΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ

Οι αγορές στο Samsonite είναι χωρίς κίνδυνο. Εγγυόμαστε την ικανοποίησή σας προσφέροντας δωρεάν επιστροφές σε κάθε αγορά.

ΑΣΦΑΛΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗ

Η κρυπτογράφηση Secure Socket Layer (SSL) χρησιμοποιείται για κάθε συναλλαγή προκειμένου να διασφαλιστεί ότι η παραγγελία σας είναι ασφαλής.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ

Η Samsonite εγγυάται παγκόσμιες υπηρεσίες εγγύησης για να διασφαλίσει ότι οι αποσκευές σας Samsonite μπορούν πάντα να παραμένουν δίπλα σας.

NEWSLETTER

Μείνετε δίπλα μας