Σακίδια Πλάτης Laptop

Η καθημερινή μεταφορά του laptop από το σπίτι στο γραφείο και το αντίστροφο, μπορεί να γίνει αρκετά κουραστική αν δεν χρησιμοποποιείτε το κατάλληλο για εσάς σακίδιο πλάτης laptop. Στη Samsonite δίνουμε βάση τόσο στην άνεση όσο και στην εργονομία του σακιδίου πλάτης, εξασφαλίζοντας έτσι την καλύτερη δυνατή στάση του σώματος. 

Τα σακίδια πλάτης laptop καθώς και οι τσάντες laptop που θα βρείτε διαθέσιμα online στη Samsonite, θα σας βοηθήσουν όχι μόνο να έχετε οργανωμένα τα αξεσουάρ laptop και τον υπολογιστή σας αλλά και να τα προστατεύετε. Οι θήκες που διαθέτουν προσφέρουν έξτρα χώρο αποθήκευσης ενώ οι εργονομικοί ιμάντες πλάτης, καθιστούν πιο εύκολη τη μεταφορά τους. Επιλέξτε κομψά σχέδια και κλασικά χρώματα που θα αναβαθμίσουν την professional εμφάνισή σας!

 

 

 

ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ONLINE ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ

Η Samsonite χρησιμοποιεί μόνο τις καλύτερες υπηρεσίες ταχυμεταφορών και εγγυάται την ασφαλή παράδοση όλων των ηλεκτρονικών παραγγελιών σας

ΟΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ

Οι αγορές στο Samsonite είναι χωρίς κίνδυνο. Εγγυόμαστε την ικανοποίησή σας προσφέροντας δωρεάν επιστροφές σε κάθε αγορά.

ΑΣΦΑΛΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗ

Η κρυπτογράφηση Secure Socket Layer (SSL) χρησιμοποιείται για κάθε συναλλαγή προκειμένου να διασφαλιστεί ότι η παραγγελία σας είναι ασφαλής.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ

Η Samsonite εγγυάται παγκόσμιες υπηρεσίες εγγύησης για να διασφαλίσει ότι οι αποσκευές σας Samsonite μπορούν πάντα να παραμένουν δίπλα σας.

NEWSLETTER

Μείνετε δίπλα μας