Σακίδια Πλάτης Laptop

Στη Samsonite είναι σκοπός μας να κάνουμε τις μετακινήσεις σας πιο εύκολες, με λύσεις για καλύτερες βαλίτσες, τσάντες και οτιδήποτε μπορεί να σας βοηθήσει να μεταφέρετε αποτελεσματικά και με άνεση τα πολύτιμα αντικείμενά σας. Επειδή αναγνωρίζουμε πόσο δύσκολες και κουραστικές μπορούν να γίνουν οι καθημερινές μετακινήσεις για τη δουλειά, έχουμε δώσει ιδιαίτερη βάση στο να σας προσφέρουμε σακίδια πλάτης laptop διατηρώντας πάντα την καλύτερη σχέση ποιότητας - τιμής. Επιλέξτε ανάμεσα σε πληθώρα μοντέρνων σχεδίων που θα εμπλουτίσουν την επαγγελματική σας εμφάνιση. Τα σακίδια πλάτης laptop έχουν πολλές θήκες για να κρατάτε οργανωμένα τα πράγματά σας, ενώ κατανέμουν το βάρος στους ώμους σας σωστά, ώστε να τα μεταφέρετε με άνεση και να μην τραυματίζεστε. Επίσης, μπορείτε να επιλέξετε σακίδια με εργονομικούς ιμάντες πλάτης, με smart features όπως θύρα USB και σύστημα προστασίας RFID, ώστε να αποφύγετε την υποκλοπή προσωπικών δεδομένων και προστατεύουν τις πιστωτικές σας κάρτες. Κάντε την επιλογή σας με βάση τις καθημερινές σας δραστηριότητες και επωφεληθείτε από τις προσφορές μας.

ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ONLINE ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ

Η Samsonite χρησιμοποιεί μόνο τις καλύτερες υπηρεσίες ταχυμεταφορών και εγγυάται την ασφαλή παράδοση όλων των ηλεκτρονικών παραγγελιών σας

ΟΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ

Οι αγορές στο Samsonite είναι χωρίς κίνδυνο. Εγγυόμαστε την ικανοποίησή σας προσφέροντας δωρεάν επιστροφές σε κάθε αγορά.

ΑΣΦΑΛΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗ

Η κρυπτογράφηση Secure Socket Layer (SSL) χρησιμοποιείται για κάθε συναλλαγή προκειμένου να διασφαλιστεί ότι η παραγγελία σας είναι ασφαλής.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ

Η Samsonite εγγυάται παγκόσμιες υπηρεσίες εγγύησης για να διασφαλίσει ότι οι αποσκευές σας Samsonite μπορούν πάντα να παραμένουν δίπλα σας.

NEWSLETTER

Μείνετε δίπλα μας