Τσάντες Χιαστί

Οι τσάντες χιαστί με ιμάντα ή χωρίς χαρίζει ελευθερία κινήσεων και άνεση κατά τη διάρκεια της βόλτας σας ή ακόμα και κατά τη διάρκεια κάποιας αθλητικής δραστηριότητας. Διακρίνονται για την λειτουργικότητά τους καθώς το μέγεθός τους είναι κατάλληλο ώστε να έχετε μαζί σας τα απαραίτητα, όπως τα κλειδιά, το κινητό σας τηλέφωνο ή το πορτοφόλι σας. 

Ο σχεδιασμός τους βοηθάει στην σωστή στάση του σώματος καθώς το βάρος μοιράζεται και στις δύο πλευρές του σώματος. Επιπλέον, εκτός από τσάντες χιαστί, θα βρείτε και τσάντες μέσης που εκτός από στυλ, σας χαρίζουν πιο άμεση πρόσβαση στα προσωπικά σας αντικείμενα. Επιλέξτε το αγαπημένο σας χρώμα σε τσάντες χιαστί και οργανώστε το τσαντάκι σας όπως σας εξυπηρετεί. 

 Η Samsonite δημιουργεί σύγχρονα σχέδια που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της καθημερινότητας και μπορούν να εξυπηρετήσουν κάθε σας ανάγκη. Περιηγηθείτε στο κατάστημά μας και επιλέξτε την τσάντα στην οποία θα μπορέσετε να αποθηκεύσετε τόσο τις ηλεκτρονικές σας συσκευές, όσο και άλλα σημαντικά αντικείμενα.

ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ONLINE ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ

Η Samsonite χρησιμοποιεί μόνο τις καλύτερες υπηρεσίες ταχυμεταφορών και εγγυάται την ασφαλή παράδοση όλων των ηλεκτρονικών παραγγελιών σας

ΟΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ

Οι αγορές στο Samsonite είναι χωρίς κίνδυνο. Εγγυόμαστε την ικανοποίησή σας προσφέροντας δωρεάν επιστροφές σε κάθε αγορά.

ΑΣΦΑΛΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗ

Η κρυπτογράφηση Secure Socket Layer (SSL) χρησιμοποιείται για κάθε συναλλαγή προκειμένου να διασφαλιστεί ότι η παραγγελία σας είναι ασφαλής.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ

Η Samsonite εγγυάται παγκόσμιες υπηρεσίες εγγύησης για να διασφαλίσει ότι οι αποσκευές σας Samsonite μπορούν πάντα να παραμένουν δίπλα σας.

NEWSLETTER

Μείνετε δίπλα μας