Τσάντες Χιαστί

Στη Samsonite θα βρείτε τσάντες που θα σας βοηθήσουν να κινείστε άνετα και χωρίς μεγάλο βάρος. Επιλέξτε ανάμεσα σε τσάντες χιαστί με ρυθμιζόμενους ιμάντες ώμου, σε διαφορετικά σχέδια και χρώματα, που θα σας δώσουν τη δυνατότητα να έχετε μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων, αλλά και να οργανώνετε καλύτερα τα πράγματά σας. Οι τσάντες χιαστί προσφέρουν μεγαλύτερη άνεση καθότι μοιράζουν το βάρος και στις δύο πλευρές του σώματος, ενώ συνδυάζονται εύκολα με τσάντες μέσης προκειμένου να έχετε πιο άμεση πρόσβαση σε σημαντικά αντικείμενα όπως το πορτοφόλι, το κινητό και τα κλειδιά σας. Μπορείτε να τις επιλέξετε για μια απλή βόλτα ή για τις αθλητικές σας δραστηριότητες, ανάλογα και με το στυλ τους. Η Samsonite δημιουργεί σύγχρονα σχέδια που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της καθημερινότητας και μπορούν να εξυπηρετήσουν κάθε σας ανάγκη. Περιηγηθείτε στο κατάστημά μας και επιλέξτε την τσάντα στην οποία θα μπορέσετε να αποθηκεύσετε τόσο τις ηλεκτρονικές σας συσκευές, όσο και άλλα σημαντικά αντικείμενα.

ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ONLINE ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ

Η Samsonite χρησιμοποιεί μόνο τις καλύτερες υπηρεσίες ταχυμεταφορών και εγγυάται την ασφαλή παράδοση όλων των ηλεκτρονικών παραγγελιών σας

ΟΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ

Οι αγορές στο Samsonite είναι χωρίς κίνδυνο. Εγγυόμαστε την ικανοποίησή σας προσφέροντας δωρεάν επιστροφές σε κάθε αγορά.

ΑΣΦΑΛΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗ

Η κρυπτογράφηση Secure Socket Layer (SSL) χρησιμοποιείται για κάθε συναλλαγή προκειμένου να διασφαλιστεί ότι η παραγγελία σας είναι ασφαλής.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ

Η Samsonite εγγυάται παγκόσμιες υπηρεσίες εγγύησης για να διασφαλίσει ότι οι αποσκευές σας Samsonite μπορούν πάντα να παραμένουν δίπλα σας.

NEWSLETTER

Μείνετε δίπλα μας