Σακ Βουαγιάζ

Το σακ βουαγιάζ είναι από τις πιο κλασικές επιλογές που μπορείτε να κάνετε όταν θα πρέπει να αποφασίσετε ποιες αποσκευές είναι κατάλληλες για το ταξίδι σας. Αλλά γιατί να το επιλέξετε; Η απάντηση κρύβεται στον προορισμό σας. Αν χρειάζεστε ειδικό εξοπλισμό για το ταξίδι σας, αλλά και χώρο για άλλα απαραίτητα είδη ταξιδίου, τότε αυτή είναι μια επιλογή που θα σας βοηθήσει να πακετάρετε τα πάντα με μεγάλη ευκολία. Μια τέτοια αποσκευή δεν σας περιορίζει, καθώς είναι εύκαμπτη, ενώ έχει αρκετό χώρο και μπορεί να σας εξυπηρετήσει τόσο για μεγάλης όσο και μικρής διάρκειας ταξίδια. Ένα από τα μεγάλα του πλεονεκτήματα είναι ότι, σε αντίθεση με μια βαλίτσα, όσο δεν το χρησιμοποιείτε, αποθηκεύεται πολύ άνετα και χωρίς να πιάνει χώρο. Μπορείτε να επιλέξετε ένα σακ βουαγιάζ με ρόδες προκειμένου να σας είναι πιο εύκολο να το μεταφέρετε, ξεκούραστα και χωρίς προσπάθεια. Περιηγηθείτε στα προϊόντα μας και βρείτε αυτό που σας ταιριάζει.

ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ONLINE ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ

Η Samsonite χρησιμοποιεί μόνο τις καλύτερες υπηρεσίες ταχυμεταφορών και εγγυάται την ασφαλή παράδοση όλων των ηλεκτρονικών παραγγελιών σας

ΟΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ

Οι αγορές στο Samsonite είναι χωρίς κίνδυνο. Εγγυόμαστε την ικανοποίησή σας προσφέροντας δωρεάν επιστροφές σε κάθε αγορά.

ΑΣΦΑΛΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗ

Η κρυπτογράφηση Secure Socket Layer (SSL) χρησιμοποιείται για κάθε συναλλαγή προκειμένου να διασφαλιστεί ότι η παραγγελία σας είναι ασφαλής.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ

Η Samsonite εγγυάται παγκόσμιες υπηρεσίες εγγύησης για να διασφαλίσει ότι οι αποσκευές σας Samsonite μπορούν πάντα να παραμένουν δίπλα σας.

NEWSLETTER

Μείνετε δίπλα μας