Σακ Βουαγιάζ

Απολαύστε κάθε ταξίδι σας με άνεση χωρίς να προβληματίζεστε για τις βαλίτσες σας! Τα σακ βουαγιάζ σίγουρα είναι μία από τις καλύτερες λύσεις που μπορείτε να επιλέξετε για ταξίδι μικρής ή μεγάλης διάρκειας και που μπορεί να χωρέσει τα προσωπικά σας αντικείμενα. Στη Samsonite εκτός από κλασικά σακ βουαγιάζ, θα ανακαλύψετε μεγάλη ποικίλια σε ανθεκτικά σακ βουαγιάζ με ρόδες καθώς και σακ βουαγιάζ καμπίνας, που χάρη στις διαστάσεις του μπορείτε να το έχετε μαζί σας κατά τη διάρκεια του ταξιδιού με αεροπλάνο. 

Τα σακ βουαγιάζ είανι εύκαμπτα και τις περισσότερες φορές μπορούν να χωρέσουν περισσότερα πράγματα από όσα νομίζουμε. Σε αντίθεση με τις βαλίτσες, τα σακ βουαγιάζ αποθηκεύονται εύκολα χωρίς να πιάνουν χώρο, διατηρώντας την ανθεκτικότητά και την αντοχή τους. Περιηγηθείτε στα προϊόντα μας και βρείτε αυτό που σας ταιριάζει. 

 

 

 

ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ONLINE ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ

Η Samsonite χρησιμοποιεί μόνο τις καλύτερες υπηρεσίες ταχυμεταφορών και εγγυάται την ασφαλή παράδοση όλων των ηλεκτρονικών παραγγελιών σας

ΟΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ

Οι αγορές στο Samsonite είναι χωρίς κίνδυνο. Εγγυόμαστε την ικανοποίησή σας προσφέροντας δωρεάν επιστροφές σε κάθε αγορά.

ΑΣΦΑΛΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗ

Η κρυπτογράφηση Secure Socket Layer (SSL) χρησιμοποιείται για κάθε συναλλαγή προκειμένου να διασφαλιστεί ότι η παραγγελία σας είναι ασφαλής.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ

Η Samsonite εγγυάται παγκόσμιες υπηρεσίες εγγύησης για να διασφαλίσει ότι οι αποσκευές σας Samsonite μπορούν πάντα να παραμένουν δίπλα σας.

NEWSLETTER

Μείνετε δίπλα μας