Νεσεσέρ

Στη Samsonite φροντίζουμε για κάθε σας ταξίδι και με κάθε λεπτομέρεια! Εκτός από την επιλογή της κατάλληλης για εσάς αποσκευής, είτε είναι βαλίτσα με ρόδες είτε σακ βουαγιάζ, διαθέτουμε ευρύχωρες και ανθεκτικές λύσεις για τα προσωπικά σας αντικείμενα. Τα νεσεσέρ ταξιδιού είναι πλέον τα κατάλληλα για να έχετε μαζί τα απαραίτητα κατά τη διάρκεια ενός μεγάλου ταξιδιού. Αν πρόκειται για ένα μικρής διάρκειας ταξίδι, σίγουρα το βαλιτσάκι νεσεσέρ μπορεί να φιλοξενήσει είδη περιποίησης και προσωπικής φροντίδας όπως σαμπουάν και οδοντόκρεμες.

Η ποικιλία της Samsonite είναι μεγάλη και σίγουρα μπορείτε να συνδυάσετε το νεσεσέρ ταξιδιού με την αποσκευή σας! Τα ανθεκτικά υλικά που είναι κατασκευασμένα τα νεσεσέρ αλλά και οι αποθηκευτικοί τους χώρου τα καθιστούν ένα must have travel accesories. Εγγραφείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε σχετικά με τα νέα μας προϊόντα και τις προσφορές μας.

 

 

ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ONLINE ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ

Η Samsonite χρησιμοποιεί μόνο τις καλύτερες υπηρεσίες ταχυμεταφορών και εγγυάται την ασφαλή παράδοση όλων των ηλεκτρονικών παραγγελιών σας

ΟΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ

Οι αγορές στο Samsonite είναι χωρίς κίνδυνο. Εγγυόμαστε την ικανοποίησή σας προσφέροντας δωρεάν επιστροφές σε κάθε αγορά.

ΑΣΦΑΛΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗ

Η κρυπτογράφηση Secure Socket Layer (SSL) χρησιμοποιείται για κάθε συναλλαγή προκειμένου να διασφαλιστεί ότι η παραγγελία σας είναι ασφαλής.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ

Η Samsonite εγγυάται παγκόσμιες υπηρεσίες εγγύησης για να διασφαλίσει ότι οι αποσκευές σας Samsonite μπορούν πάντα να παραμένουν δίπλα σας.

NEWSLETTER

Μείνετε δίπλα μας