Τροχήλατες Επαγγελματικές Τσάντες

Ένα από τα πιο δύσκολα κομμάτια του να είναι κανείς επαγγελματίας που να ταξιδεύει πολύ συχνά, είναι πως πάντα πρέπει να ασχολείται με τις αποσκευές του. Οι βαλίτσες ταξιδίου μπορεί να μην σας εξυπηρετούν για τα επαγγελματικά σας ταξίδια. Μια πιο πρακτική λύση είναι οι τροχηλάτες επαγγελματικές τσάντες. Μικρές, εύχρηστες και άνετες στη μεταφορά, αυτές οι τσάντες είναι κατάλληλες για κάθε επαγγελματία που βρίσκεται συχνά σε κάποιο αεροδρόμιο. Οι τροχηλάτες επαγγελματικές τσάντες διαθέτουν χώρο για το laptop σας το οποίο αποθηκεύουν με ασφάλεια, για ρούχα – ανάλογα με το ποια θα επιλέξετε, μπορείτε να πάρετε μαζί από ένα πουκάμισο, μέχρι ρούχα για ένα σαββατοκύριακο- και για άλλα ηλεκτρονικά αξεσουάρ. Όσα χρειάζεστε μπορούν να αποθηκευτούν σε μία μόνο τσάντα. Οι τσάντες που σας προτείνουμε είναι λειτουργικές, με πρακτική εσωτερική οργάνωση, σε προσιτές τιμές και σίγουρα θα σας εξυπηρετήσουν σε κάθε ταξίδι. Εγγραφείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι για τα νέα μας προϊόντα και για να λάβετε έκπτωση 10% στην πρώτη σας αγορά.

ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ONLINE ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ

Η Samsonite χρησιμοποιεί μόνο τις καλύτερες υπηρεσίες ταχυμεταφορών και εγγυάται την ασφαλή παράδοση όλων των ηλεκτρονικών παραγγελιών σας

ΟΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ

Οι αγορές στο Samsonite είναι χωρίς κίνδυνο. Εγγυόμαστε την ικανοποίησή σας προσφέροντας δωρεάν επιστροφές σε κάθε αγορά.

ΑΣΦΑΛΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗ

Η κρυπτογράφηση Secure Socket Layer (SSL) χρησιμοποιείται για κάθε συναλλαγή προκειμένου να διασφαλιστεί ότι η παραγγελία σας είναι ασφαλής.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ

Η Samsonite εγγυάται παγκόσμιες υπηρεσίες εγγύησης για να διασφαλίσει ότι οι αποσκευές σας Samsonite μπορούν πάντα να παραμένουν δίπλα σας.

NEWSLETTER

Μείνετε δίπλα μας