Samsonite x Kenny Scharf

Samsonite x Kenny Scharf

Είμαστε ενθουσιασμένοι να σας παρουσιάσουμε τη νέα συλλογή C-Lite x Kenny Scharf. Ο Kenny Scharf, διακεκριμένος Αμερικανός καλλιτέχνης, φημίζεται για τις εκρηκτικές και πολύχρωμες δημιουργίες του στη ζωγραφική και τη γλυπτική. Το μοναδικό του στυλ ενσωματώνει στοιχεία της ποπ κουλτούρας, του σουρεαλισμού και φανταστικών, πολύχρωμων εικόνων. Τώρα, αυτό το καινοτόμο στυλ εφαρμόζεται στα κελύφη των παναλαφρων και ανθεκτικών C-Lite βαλιτσών μας, δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό statement για τους ταξιδιώτες. Ανακαλύψτε πώς η τέχνη του Scharf δίνει νέα πνοή στη συλλογή μας και απολαύστε κάθε ταξίδι με στυλ και χρώμα.

ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ONLINE ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ

Η Samsonite χρησιμοποιεί μόνο τις καλύτερες υπηρεσίες ταχυμεταφορών και εγγυάται την ασφαλή παράδοση όλων των ηλεκτρονικών παραγγελιών σας

ΟΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ

Οι αγορές στο Samsonite είναι χωρίς κίνδυνο. Εγγυόμαστε την ικανοποίησή σας προσφέροντας δωρεάν επιστροφές σε κάθε αγορά.

ΑΣΦΑΛΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗ

Η κρυπτογράφηση Secure Socket Layer (SSL) χρησιμοποιείται για κάθε συναλλαγή προκειμένου να διασφαλιστεί ότι η παραγγελία σας είναι ασφαλής.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ

Η Samsonite εγγυάται παγκόσμιες υπηρεσίες εγγύησης για να διασφαλίσει ότι οι αποσκευές σας Samsonite μπορούν πάντα να παραμένουν δίπλα σας.

NEWSLETTER

Μείνετε δίπλα μας