ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
ΔΩΡΕΑΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ
TO ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ESHOP

Προτάσεις σε Βαλίτσες Samsonite

TOP

AEGEAN AIRLINES

Ταξιδεύετε με την Aegean;

RYANAIR

Ταξιδεύετε με την Ryanair;

BRITISH AIRWAYS

Ταξιδεύετε με την British;

EASYJET

Ταξιδεύετε με την Easyjet;

AEGEAN AIRLINES

Ταξιδεύετε με την Aegean;

Με γεναιόδωρο επιτρεπτό όριο, η Aegean Airlines επιτρέπει χειραποσκευές διαστάσεων εως 56cm x 45cm x 25cm.

RYANAIR

Ταξιδεύετε με την Ryanair;

Η Ryanair επιτρέπει και μια βαλίτσα καμπίνας διαστάσεων έως  55cm x 40cm x 20cm.

BRITISH AIRWAYS

Ταξιδεύετε με την British;

Με γεναιόδωρο επιτρεπτό όριο, η  British Airways επιτρέπει και μια βαλίτσα καμπίνας (max. 56cm x 45cm x 25cm) και μια μικρή τσάντα (max. 40cm x 30cm x 15cm) μέσα στα αεροσκάφη της.

EASYJET

Ταξιδεύετε με την Easyjet;

Με γεναιόδωρο επιτρεπτό όριο, η  EasyJet επιτρέπει βαλίτσα καμπίνας (max. 56cm x 45cm x 25cm) και μια μικρή τσάντα (max. 40cm x 30cm x 15cm) μέσα στα αεροσκάφη της.

TOP

BLEISURE TRAVEL

ΤΟ ΝΕΟ TRAVEL TREND

Ζήστε το νέο BLEISURE TRAVEL,το νέο travel trend που συνδυάζει το επαγγελματικό σας ταξίδι με αυτό της αναψυχής για να γνωρίσετε καλύτερα τον προορισμό σας! Αντί να βιάζεστε να φτάσετε  στο αεροδρόμιο μετά το τελευταίο meeting της Παρασκευής , είστε πανέτοιμοι να ανακαλύψετε την τοπική κουλτούρα της χώρας προορισμού σας  και να παρατείνετε την παραμονή σας για το Σαββατοκύριακο.

Η Samsonite ακολουθεί το trend με το να δημιουργεί τις τέλειες αποσκευές για αυτο το νέο είδος ταξιδιών και έτσι να προσφέρει μια πιο χαλαρωτική ταξιδιωτική εμπειρία.  Οι πρωτοποριακές ταξιδιωτικές λύσεις συμπεριλαμβάνουν ειδικές θήκες που επιτρέπουν πιο εύκολη πρόσβαση στον απαραίτητο επαγγελματικό εξοπλισμό σας (Laptop, Tablet κτλ.) στον έλεγχο ασφαλείας των αεροδρομίων, την ίδια στιγμή που τα ρούχα αποθηκεύονται σε ξεχωριστά σημεία της αποσκευής σας.