ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
ΔΩΡΕΑΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ
TO ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ESHOP

Προτάσεις Samsonite σε Σακ Βουαγιάζ και Σακίδια Πλάτης

TOP

Rewind

Τσαντάκια, Σακίδια πλάτης και Σακ βουαγιάζ

Paradiver Light

Σακ Βουαγιάζ και Σακίδια πλάτης

Σακ Βουαγιάζ

Με την ποιότητα της Samsonite

Σακίδια Πλάτης

Με την κορυφαία ποιότητα της Samsonite

Rewind

Τσαντάκια, Σακίδια πλάτης και Σακ βουαγιάζ

Είτε ταξιδεύετε είτε μετακινήστε καθημερινά με τρένο, αυτοκίνητο ή ποδήλατο, όλα τα νέα μοντέλα σακιδίων και σακ βουαγιαζ της σειράς Rewind έχουν σχεδιαστεί για τις συνεχώς μεταβαλλόμενες απαιτήσεις αποθήκευσης της σημερινής hypermobile γενιάς! Με μεγάλη ποικιλία χρωματιστών λεπτομερειών ενισχύουν το σύγχρονο σχεδιασμό τους, καθώς και με μια ευρεία γκάμα πρακτικών χαρακτηριστικών.

Paradiver Light

Σακ Βουαγιάζ και Σακίδια πλάτης

Ανανεωμένη κάτω από το σημάδι της αισθητικής συνέχειας και της πρακτικής βελτίωσης, η σειρά Paradiver Light είναι γεμάτη με νέα και βελτιστοποιημένα χαρακτηριστικά και μοντέλα. Αυτή η επιτυχημένη σειρά είναι τώρα ελαφρύτερη από πριν, με νέα φρέσκια εμφάνιση που παραμένει πιστή στο εικονικό πρωτότυπο και νέα σπορ χρωματική παλέτα.

Σακ Βουαγιάζ

Με την ποιότητα της Samsonite

Ανακαλύψτε ποιοτικά και ανθεκτικά σακ βουαγιάζ της Samsonite για κάθε περίσταση και εξόρμηση.

Σακίδια Πλάτης

Με την κορυφαία ποιότητα της Samsonite

Σακίδια πλάτης για κάθε περίσταση με την κορυφαία ποιότητα της Samsonite.

TOP

ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟ TREND: STAYCATION

ΕΥΕΛΙΚΤΟ ΤΑΞΙΔΙ

Το νέο ταξιδιωτικό trend του Staycation ολοένα και αυξάνεται. Και η εξήγηση είναι απλή. Η Ευρώπη και ακόμα περισσότερο η Ελλάδα, είναι γεμάτη με μικρούς και κρυφούς προορισμούς. Γιατί λοιπόν να μην ταξιδεύεσετε οδικώς και να ανακαλύψετε την ίδια σας την χώρα? Το ταξίδι με αυτοκίνητο προσφέρει εύκολο και stress-free τρόπο ευέλικτης μετακίνησης και προσφέρει μεγαλύτερη ευελιξία στις αποσκευές συγκριτικά με τα αεροπορικό ταξίδι. Τα σακ βουαγιάζ και τα σακίδια πλάτης από μαλακό υλικό προσφέρουν μεγαλύτερες δυνατότητες ευελιξίας και φόρτωσης όταν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητο, το λεωφορείο ή το τρένο.

Η σειρά Paradiver Light της Samsonite έρχεται εξοπλισμένη με όλα τα απαραίτητα εργαλεία για ταξίδια περιήγησης, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη σειρά από σακ βουαγιάζ, σακίδια πλάτης και νεσεσέρ σε συνδυασμό σπορτίφ χρωματισμών. Η σειρά είναι ιδανική για ταξίδια με τρένο ή αυτοκίνητο.