Εγγύηση Προϊόντων

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΓΓΥΗΣΗ SAMSONITE 

Τα προϊόντα Samsonite ελέγχονται αυστηρά για να διασφαλιστεί ότι ικανοποιούν τόσο τα αυστηρά πρότυπα της μάρκας όσο και την εμπιστοσύνη σας στα προϊόντα μας.Κατά συνέπεια, αν προκύψει πρόβλημα με το συγκεκριμένο προϊόν Samsonite (το "Προϊόν"), το οποίο οφείλεται σε ελαττώματα στο υλικό ή στην κατασκευή, η Samsonite θα επισκευάσει ή θα αντικαταστήσει κατά την κρίση της το Προϊόν, σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις της παρούσας εγγύησης όπως ορίζονται στο παρόν.Η παρούσα εγγύηση προϊόντος ισχύει μόνο για τον αρχικό αγοραστή ή τον αποδέκτη του Προϊόντος με τη μορφή δώρου. Η διάρκεια της εγγύησης αναφέρεται στην κάρτα εγγύησης που συνοδεύει το Προϊόν και ισχύει απο την ημερομηνία αγοράς. 

Η εγγύηση δεν καλύπτει ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά εξαρτήματα και συνδέσεις, καλώδια, μετασχηματιστές και μπαταρίες.Η εγγύηση που περιγράφεται στο παρόν καλύπτει μόνο κατασκευαστικά ελαττώματα και όχι τυχόν ζημιές που προκλήθηκαν από μη ενδεδειγμένη ή εσφαλμένη χρήση, ακατάλληλη φροντίδα, ατυχήματα, τριβή, έκθεση σε ακραίες θερμοκρασίες, διαλύτες, οξέα, νερό, φυσική φθορά ή ζημιά κατά την μεταφορά (από τις αεροπορικές εταιρείες, για παράδειγμα).Οι αισθητικές φθορές, όπως γδαρσίματα, βαθουλώματα, κηλίδες, αποχρωματισμοί ή άλλες αλλοιώσεις της εμφάνισης του Προϊόντος που δεν επηρεάζουν τη λειτουργικότητά του, εξαιρούνται επίσης.Αν το Προϊόν υποστεί ζημιά κατά τη διάρκεια διαμετακομιδής, πρέπει να υποβάλετε αξίωση στην αεροπορική/μεταφορική εταιρεία στον τόπο άφιξης και εφόσον είναι εφικτό, πριν από τον τελωνειακό έλεγχο. 

Για τις επισκευές εντός εγγύησης του Προϊόντος, η Samsonite απαιτεί να απευθύνεστε μόνο στα εγκεκριμένα κέντρα service της Samsonite ("Κέντρο service"). Η συντήρηση και οι επισκευές εκτός εγγύησης του Προϊόντος μπορούν να εκτελούνται από οποιαδήποτε εταιρεία. Η ακατάλληλη ή εσφαλμένη συντήρηση ή επισκευή καθιστούν άκυρη την παρούσα εγγύηση. Παρακαλούμε μην στέλνετε το Προϊόν σας απευθείας στην Samsonite, καθώς αυτό θα προκαλέσει καθυστερήσεις στην επισκευή του. Η εγγύηση είναι παγκόσμια και μπορείτε να επισκευάσετε το Προϊόν σας σε οποιοδήποτε Κέντρο service σε όλο τον κόσμο. Ωστόσο, είστε υπεύθυνοι για όλα τα έξοδα αποστολής του Προϊόντος σε οποιοδήποτε Κέντρο service, τα οποία ενδεικτικά περιλαμβάνουν τα έξοδα συσκευασίας, μεταφοράς καθώς και τους ισχύοντες φόρους. 

Για επισκευή εντός εγγύησης σε ένα Κέντρο service, θα χρειαστείτε το πιστοποιητικό της εγγύησης πλήρως συμπληρωμένο, ή το πρωτότυπο αποδεικτικό αγοράς του Προϊόντος. Το Κέντρο service θα αποφανθεί εάν το πρόβλημα καλύπτεται από την εγγύηση της Samsonite ή όχι. Σε περίπτωση κάλυψης από την εγγύηση, θα ενημερωθείτε εάν το Προϊόν θα επισκευαστεί ή θα αντικατασταθεί. Οποιαδήποτε επισκευή ή αντικατάσταση θα γίνεται με δαπάνη της Samsonite.Αν αποφασιστεί αντικατάσταση του Προϊόντος αλλά το Προϊόν δεν είναι πλέον διαθέσιμο, η Samsonite θα το αντικαταστήσει με ένα ισοδύναμης αξίας προϊόν. 

Οι τυχαίες και επακόλουθες ζημιές εξαιρούνται ρητώς. Το κόστος εργασίας και οι ζημιές που τυχόν προκληθούν κατά την επισκευή του Προϊόντος από τρίτους εκτός των εγκεκριμένων Κέντρων service δεν καλύπτονται από την παρούσα εγγύηση. Στο βαθμό που επιτρέπεται από την ισχύουσα νομοθεσία, από την παρούσα εξαιρούνται οποιεσδήποτε σιωπηρές εγγυήσεις. Η παρούσα εγγύηση περιορίζεται στην αξία του Προϊόντος. Οι προδιαγραφές κατασκευής υπόκεινται σε οποιαδήποτε αλλαγή χωρίς προειδοποίηση. Οι κλειδαριές του Προϊόντος αποσκοπούν μόνο στο να αποτρέψουν το ακούσιο άνοιγμα και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αποτρέψουν την κλοπή του Προϊόντος ή των περιεχομένων του, την θραύση ή πρόσβαση από το προσωπικό του αεροδρομίου ή του αερομεταφορέα ή από κρατικές αρχές. Ελέγξτε προσεκτικά το Προϊόν σας αμέσως μετά τη διακίνησή του από τρίτους. Αν το Προϊόν υποστεί ζημιά κατά τη διάρκεια διαμετακομιδής, πρέπει να υποβάλετε αξίωση στην αεροπορική/μεταφορική εταιρεία στον τόπο άφιξης, εφόσον είναι εφικτό, πριν από τον τελωνειακό έλεγχο. 

 

Η εγγύηση της Samsonite σκοπό έχει να σας δώσει συγκεκριμένα νομικά δικαιώματα. Εκτός από τα δικαιώματα που διατυπώνονται στην παρούσα, μπορεί να έχετε και άλλα δικαιώματα τα οποία διαφέρουν απο πολιτεία σε πολιτεία ή απο χώρα σε χώρα σε σχέση με τον αποκλεισμό ή την εφαρμογή των σιωπηρών εγγυήσεων, τυχαίων και επακόλουθων ζημιών και την επισκευή και αντικατάσταση. Συνεπώς, οι περιορισμοί ή οι εξαιρέσεις που περιλαμβάνονται στην παρούσα εγγύηση ενδέχεται να μην ισχύουν για εσάς. 

Συγχαρητήρια για την αγορά σας.Ελπίζουμε να απολαύσετε το προϊόν Samsonite και την ασφάλεια της παγκόσμιας εγγύησης που σας παρέχεται. 

Τα εξουσιοδοτημένα κέντρα service στην Ελλάδα είναι:  

• ΓΑΡΜΠΗΣ (Υπεύθυνος: κ. Γαρμπής Βασίλης) 

Δούσμανη 17, 16675 Γλυφάδα / Αθήνα 

Τηλ.: (+30) 210 8945960 

Email: info@garbis.com.gr 

 

• ΖΩΗΣ (Υπεύθυνη: κα. Αναστοπούλου Ελένη) 

Μητροπόλεως 21, 15124 Μαρούσι / Αθήνα 

Τηλ.: (+30) 210-8024830 

Email: zoisoe@gmail.com 

 

• Καρυοφύλλης (Υπεύθυνος: κ. Καρυοφύλλης Αντώνης) 

Καρόλου Κουν 20, 56625 Συκεών / Θεσσαλονίκη 

Τηλ.: (+30) 2310-672179 

Email: luxusbags@gmail.com  

 

ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ONLINE ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ

Η Samsonite χρησιμοποιεί μόνο τις καλύτερες υπηρεσίες ταχυμεταφορών και εγγυάται την ασφαλή παράδοση όλων των ηλεκτρονικών παραγγελιών σας

ΟΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ

Οι αγορές στο Samsonite είναι χωρίς κίνδυνο. Εγγυόμαστε την ικανοποίησή σας προσφέροντας δωρεάν επιστροφές σε κάθε αγορά.

ΑΣΦΑΛΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗ

Η κρυπτογράφηση Secure Socket Layer (SSL) χρησιμοποιείται για κάθε συναλλαγή προκειμένου να διασφαλιστεί ότι η παραγγελία σας είναι ασφαλής.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ

Η Samsonite εγγυάται παγκόσμιες υπηρεσίες εγγύησης για να διασφαλίσει ότι οι αποσκευές σας Samsonite μπορούν πάντα να παραμένουν δίπλα σας.

NEWSLETTER

Μείνετε δίπλα μας