Πληροφορίες Αποστολής & Eπιστροφής

Τρόπος & Κόστος αποστολής

Οι αποστολές εντός Ελλάδος είναι ΔΩΡΕΑΝ. Η εταιρεία ταχυμεταφορών που συνεργαζόμαστε είναι η ACS, με ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα διανομής, στην Ελλάδα. Στη σπάνια περίπτωση που η περιοχή που διαμένετε δεν εξυπηρετείται από το δίκτυο της ACS, το Samsonite.gr  θα σας αποστείλει την παραγγελία σας με εναλλακτικό τρόπο και ίδια χρέωση.

 

Πότε θα μου παραδώσετε;

Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται από την εταιρεία μας την επόμενη εργάσιμη ημέρα, από την ημέρα που κάνατε την παραγγελία σας. Οι παραγγελίες εντός Αττικής, αλλά και σε μεγάλα αστικά κέντρα αποστέλλονται με την εταιρεία ταχυμεταφορών ACS και παραδίδονται σε 1-2 εργάσιμες ημέρες. Οι παραγγελίες στην υπόλοιπη Ελλάδα αποστέλλονται με την εταιρεία ταχυμεταφορών ACS και παραδίδονται σε 2-3 εργάσιμες ημέρες.

Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να δείτε το “Status” της παραγγελίας σας μπαίνοντας στο link «Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΜΟΥ». Αν η παραγγελία σας έχει παραδοθεί στην ταχυμεταφορική ACS, έχετε την δυνατότητα να ενημερωθείτε για το πού βρίσκεται το δέμα σας, μέσω του αριθμού φορτωτικής, ο οποίος βρίσκεται αναρτημένος στη σελίδα «Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΜΟΥ».

 

Επιστροφή - Αλλαγή Προϊόντων


Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε ή να αλλάξετε ολόκληρη την παραγγελία ή μέρος αυτής εντός 30 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που την παραλάβετε. Ημερομηνία αποστολής του επιστρεφόμενου προϊόντος θεωρείται αυτή που αναγράφεται από το courier στην απόδειξη παραλαβής.

Εάν η επιστροφή δεν πραγματοποιηθεί εντός 30 ημερών τότε η Myshoe – Ν. Ι. ΜΙΝΟΓΛΟΥ Α.Ε. δύναται να μην την αποδεχτεί.

Για την άσκηση του δικαιώματος επιστροφής - αλλαγής, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη πελάτων μας:

  • Τηλεφωνικά στα 22624 40100 / 211 18 93 999 
  • Με email στο info@samsonite.gr

(Το θέμα του μηνύματος θα πρέπει να είναι ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ακολουθούμενο από τον κωδικό της παραγγέλιας σας)

Το προϊόν θα πρέπει να είναι στην άρτια κατάσταση στην οποία το παραλάβατε, δηλαδή να είναι πλήρες, χωρίς φθορές και χωρίς να έχουν αφαιρεθεί οι ειδικές σημάνσεις του προϊόντος, εντός της συσκευασίας που το παραλάβατε. 

Τα προϊόντα επιστρέφονται από εσάς αποκλειστικά με την μεταφορική courier που τα παραλάβατε, δηλαδή ACS.

Μεταφορικά Έξοδα

  • Εντός Ελλάδος 
    Οι επιστροφές - αλλαγές γίνονται αποκλειστικά με την μεταφορική courier που παραλάβατε (ACS) και πάντα με χρέωση παραλήπτη, δηλαδή τη Myshoe – Ν. Ι. ΜΙΝΟΓΛΟΥ Α.Ε.
    Σε περίπτωση που ο πελάτης επιλέξει άλλη μεταφορική εταιρεία, το κόστος των μεταφορικών επιβαρύνει αποκλειστικά τον πελάτη. Επιστροφές - Αλλαγές με άλλη μεταφορική εταιρεία και χρέωση της Myshoe – Ν. Ι. ΜΙΝΟΓΛΟΥ Α.Ε., δεν θα παραλαμβάνονται.

    Επιστροφές
    • Σε περίπτωση που ο λόγος επιστροφής αφορά σε λάθος της Myshoe – Ν. Ι. ΜΙΝΟΓΛΟΥ Α.Ε., επιστρέφεται ολόκληρο το ποσό το οποίο πλήρωσε ο πελάτης. 

      Τα έξοδα αντικαταβολής, δεν επιστρέφονται στην περίπτωση που αποφασίσετε να ασκήσετε το δικαίωμα της υπαναχώρησης.

Οι επιστροφές χρημάτων διεκπεραιώνονται εντός 5-6 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία ακύρωσης της παραγγελίας, ή το αργότερο εντός 14 εργάσιμων ημερών σε έκτακτες περιπτώσεις.

  • Εκτός Ελλάδος
    Οι επιστροφές - αλλαγές γίνονται με οποιονδήποτε τρόπο επιλέξει ο πελάτης και το κόστος μεταφοράς επιβαρύνει αποκλειστικά εκείνον. Επιστροφές - Αλλαγές με χρέωση της Myshoe – Ν. Ι. ΜΙΝΟΓΛΟΥ Α.Ε. δεν θα παραλαμβάνονται.
     

Επιγραμματικά η επιστροφή και αντικατάσταση ενός προϊόντος είναι εφικτή υπό τις κάτωθι προϋποθέσεις:

  • η επιστροφή να πραγματοποιείται εντός 30 ημερών από την ημέρα παραλαβής
  • το προϊόν να μην έχει χρησιμοποιηθεί
  • το προϊόν να συνοδεύεται από όλα τα απαραίτητα έγγραφα, που αποδεικνύουν την συναλλαγή (π.χ. Απόδειξη Λιανικής, Δελτίο Αποστολής Τιμολόγιο, κ.ο.κ)

     

ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ONLINE ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ

Η Samsonite χρησιμοποιεί μόνο τις καλύτερες υπηρεσίες ταχυμεταφορών και εγγυάται την ασφαλή παράδοση όλων των ηλεκτρονικών παραγγελιών σας

ΟΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ

Οι αγορές στο Samsonite είναι χωρίς κίνδυνο. Εγγυόμαστε την ικανοποίησή σας προσφέροντας δωρεάν επιστροφές σε κάθε αγορά.

ΑΣΦΑΛΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗ

Η κρυπτογράφηση Secure Socket Layer (SSL) χρησιμοποιείται για κάθε συναλλαγή προκειμένου να διασφαλιστεί ότι η παραγγελία σας είναι ασφαλής.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ

Η Samsonite εγγυάται παγκόσμιες υπηρεσίες εγγύησης για να διασφαλίσει ότι οι αποσκευές σας Samsonite μπορούν πάντα να παραμένουν δίπλα σας.

NEWSLETTER

Μείνετε δίπλα μας