Ποιοι είμαστε

Η RVU Distribution SA ( Καποδιστρίου 2-Μαρούσι Τ.Κ: 15123 , τηλέφωνο επικοινωνίας 2144160490), αποκλειστικός αντιπρόσωπος και διανομέας του brand Samsonite στην Ελλάδα, ανέθεσε τον Σεπτέμβριο του 2020 στην Myshoe – Ν. Ι. ΜΙΝΟΓΛΟΥ Α.Ε. την ανάπτυξη και διαχείριση του e-shop Samsonite.gr.

 

Η Myshoe – Ν. Ι. ΜΙΝΟΓΛΟΥ Α.Ε. λειτουργεί εδώ και 10 χρόνια με επιτυχία τo MyShoe.gr, το πρώτο και μεγαλύτερο ελληνικό e-shop παπουτσιών. Το Myshoe.gr έχει συλλογή με περισσότερα από 300 δημοφιλή επώνυμα brands και 11.000 διαφορετικά σχέδια. Πλήθος βραβείων έχουν ανταμείψει το υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης πελατών καθώς και την εύχρηστη πλοήγηση του καταναλωτή στο κατάστημα.

 

Η Myshoe – Ν. Ι. ΜΙΝΟΓΛΟΥ Α.Ε. ανέλαβε επίσης, την αποκλειστική αντιπροσωπεία της La Redoute στην Ελλάδα και Κύπρο από το Δεκέμβριο 2017.

 

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στον ιστότοπο Samsonite.gr και ελπίζουμε η εμπειρία σας να ήταν ευχάριστη και αποδοτική.

Ελπίζουμε να σας εξυπηρετήσουμε ξανά στο μέλλον!

ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ONLINE ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ

Η Samsonite χρησιμοποιεί μόνο τις καλύτερες υπηρεσίες ταχυμεταφορών και εγγυάται την ασφαλή παράδοση όλων των ηλεκτρονικών παραγγελιών σας

ΟΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ

Οι αγορές στο Samsonite είναι χωρίς κίνδυνο. Εγγυόμαστε την ικανοποίησή σας προσφέροντας δωρεάν επιστροφές σε κάθε αγορά.

ΑΣΦΑΛΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗ

Η κρυπτογράφηση Secure Socket Layer (SSL) χρησιμοποιείται για κάθε συναλλαγή προκειμένου να διασφαλιστεί ότι η παραγγελία σας είναι ασφαλής.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ

Η Samsonite εγγυάται παγκόσμιες υπηρεσίες εγγύησης για να διασφαλίσει ότι οι αποσκευές σας Samsonite μπορούν πάντα να παραμένουν δίπλα σας.

NEWSLETTER

Μείνετε δίπλα μας